Најчевска: Зошто кога ја критикуваат власта ВМРО-ДПМНЕ ги критикува само СДСМ? ДУИ е карика без која не е можно опстојувањето на мафијата?

Прочитај за: < 1 минута

Зошто кога ја критикуваат власта ВМРО-ДПМНЕ ги критикува само СДСМ?

Министрите на ДУИ се супер?

Им се допаѓа ова што го прават?

ДУИ го гледаат како свој иден партнер во криминалот?

Карика без која не е можно опстојувањето на мафијата?

(фејсбук статус на Мирјана Најчевска)