Нарачателите имаат име: Димитар Ковачевски, Оливер Спасовски, Викторио Димовски, Бујар Османи

Прочитај за: < 1 минута
Нарачателите на насилствата имаат име: Димитар Ковачевски, Оливер Спасовски, Викторио Димовски и Бујар Османи
Ова се луѓето кои претходно кои во изминатите денови најавувааѕ инциденти и меѓуетнички судири, кои попладнево се реализираат!!!, пишува новинарот Љупчо Златев на фејсбук.