Момироски: Огромна победа на тие што ја сакаат Македонија против тие што тргуваат со неа

Прочитај за: < 1 минута

Огромна победа на тие што си ја сакаат Македонија против тие што тргуваат со неа. Ние сме мноооогу повеќе од неразбраните трговци.

Се прашувам сега како се чувствуваат тие што предлогот го фалеа како добра основа на барање на Ковачевски а сега испаднаа дека се изманипулирани, напиша новинарот Горан Момироски.

SHARE