Митровски: Доктор Менгеле што и извади пола органи на родилката од Дебар, и покрај тоа што не призна вина, лабаво си доби условна

???
Прочитај за: < 1 минута

Доктор Менгеле од Струга што и извади пола органи на родилката од Дебар, и покрај тоа што не призна вина и си тераше постапка, денес лабаво си доби условна.

А да, и Лекарска комора не му ја зема лиценцата, не гледаат луѓето ништо спорно.

Пак ќе си тера лекар бидејки не видов со пресудава да му се забранува да врши дејност.

(фејсбук статус на Јанаки Митровски)