Миленко: Гoце повторно сардисан од аскер. Како во Баница пред 120 години, така и денес на Кале

Прочитај за: < 1 минута

Гоце повторно сардисан од аскер.

Како и во Баница пред 120 години, така и денес на Кале.

Мамата у пичка да ви ебам на све полициско, инспекторско, џандарско…