Home Политика МВР мора да го прекине организираниот криминал во Кривичниот суд

МВР мора да го прекине организираниот криминал во Кривичниот суд

305
0

ТМРО: МВР мора да го прекине организираниот криминал во Кривичниот суд

ТМРО го поздравува почетокот за сузбивање на организираниот криминал во правосудството, пишува во денешното соопштение испратено до јавноста од партијата ТМРО.

„ТМРО го поздравува почетокот за сузбивање на организираниот криминал во правосудството. МВР во истрага но без обвинителство кое е исто така целосно непотизирано,мора да го прекине и ланецот со деценискиот премолчен организиран криминал во Кривичниот суд каде десетина адвокати инаку деца на судии и обвинители се редовно и секојдневно бранители по службена должност кај млади судии исто така деца на судии и обвинители по наследен ред, кои веќе се однесуваат како судот да им е приватен наследен имот“, велат од ТМРО.