Дј Матс: Да ви е*ам менталитетот скапан, Онкологија се заборави како и сите други работи

Прочитај за: < 1 минута

Бунтовниот Диск Џокеј Дј Матс на Фб, место извршната власта, МВР и Обвинителство, го обвини народот:

“Секое чудо два дена … Онкологија се заборави како и сите други работи ?

Сега Тамара фати дечко … а вие по коментари уште куцате за химната ??‍♂️??‍♂️??‍♂️
Пошто искочивте на протести за човечките животи … па затоа од дома само седите и куцате и се замарате за туѓи животи … да ви ебам менталитетот скапан ?:

Check Also

ГОЛЕМ УСПЕХ НА ДОКТОР ЖАН МИТРЕВ: Успешно вградено вештачко срце, продолжен е животот на уште еден млад пациент

Прочитај за: < 1 минута На Дејан Христовски – млад пациент во 40-тите години му е продолжен животот откако од …