Дали американците можат да паднат пониско од ова?

Прочитај за: < 1 минута

Еден од најпознатите и највлијателен конзервативен Јутјубер во САД, Марк Дајс, обидувајќи се да се исмева со интелегенцијата на американците и колку ниско можат да паднат направи експеримент.

Им вети на случајни минувачи дека ќе им даде гратис чоколадо „Сникерс“, доколку имитираат звуци и движења на куче или направат да изгледаат како куче, погледнете го видеото: