Home Маркетинг

Маркетинг

Доколку сте заинтересирани за маркетинг, контактирајте не на [email protected]

Цена на чинење за 1.000 импресии:

Банер 300 х 250 од десна страна = 50 денари

Банер 300 х 250 над наслов и поднаслов = 100 денари

Банер 300 х 250 во средина од текст и под текст = 120 денари

Банер 300 х 600 во средина од текст и под текст = 150 денари