Home Политика Малчески: Прашање за 1 милион евра: Кој му ја даде круната на...

Малчески: Прашање за 1 милион евра: Кој му ја даде круната на Боки 13?

101
0

„Боки13 со круна на глава, кај него сите турбо социјалдемократи на баци рака!
На списот со видео, фото и аудио документација се Заев, Стево, Марициќ, Забрчанец, Миле, Димитров, Рада, Оливер, Љупче, Богац, Ременска, Мила, Русковска, Јовевски, Дамјан, Филипче итн…
Кој им ја свитка кичмата на недопирливите турбо социјалдемократи и ги прати на баци рака? Кој му ја даде круната на Боки13?
Наградно прашање за 1 милион евра!
п.с. Зошто се неми БЦ, Спасов, Ханџо, Туше Гошев, Пешев, Бучко, Ѓунер, Петров, Тито, Макрадули итн… бардовите на социјалдемократијата во Македонија?“

– ФБ статус на Самоил Малчески