Маленко го избриша подот со Аце: Е море лингур, копук искомплексиран до максимум, ти и таквите како тебе шо над 16 години си платен политичар ќе кажеш за државен проект – здрава нација?

Прочитај за: < 1 минута

Е море дудук,копук еден неизживеан искомплексиран до максимум,Ти и таквите како тебе шо над 16год си платен политичар куртон избушен ќе кажеш за државен проект-здрава нација преку финансирање во спорт и спортски клубови?!?

Абе лингур еден, закон за спорт немате донесено над 25год,освен укази од влада и измени на закон во ворд за Ваша потреба.

Абе копито едно изобличено од муфте јадење и рекет од тендери шо земаш 16год,буџет за спорт вкупно последниве 16год изнесува над 690 милиони евра за кои немате една дискусија сите пратеници во собрание и политички партии согласно законска обврска.

Абе сељак еден неизживеан, Ти и таквите како тебе (а сте 99% од политичари) маме ебавте на 15 генерации со менување на ментален склоп и вистински вредности преку платени куртон новинари,портали и медиуми со какви се не спортски и младински проекти од национален интерес!

За крај,едно ќе Ти кажам јавно-пошо одамна те немам сретнато (последен пат со Бакрачески Градоначалник темели фрлавте за покриен базен Охрид 2012год со 5,95 милиони евра плус анекси три по 1 мил евра,уште не е ни карабина после 10год)

Ти си еден од тројцата виновници шо Охрид го навјасаа сељаци и го вратија назад 300год