Испорака на нафта за домаќинство и течен нафтен гас за 24 часа

Прочитај за: < 1 минута

„Макоил“ врши испорака на нафта за домаќинство и течен нафтен гас.

Од компанијата информираат дека најмала количина за испорака е 500литри. Испораката е брза и ефикасна и е во рок од 24 часа од порачката.

Нарачките можете да ги направите на следните телефони:
Пумпа Зајчев рид 072/228-471
Пумпа Аеродром 072/228-470
Пумпа Ченто 072/228-472
Дирекција 070/318-234

Со почит,
секогаш ваш „Макоил“

- Следи Македонски Весник за повеќе содржини -

SHARE