На „Макоил“ повторно точите гориво по најниски цени во државава!

макоил
Прочитај за: < 1 минута

Макоил

На „Макоил“ повторно точите гориво по најниски цени во државава!

Регулаторната комисија ја донесе одлуката за новите цени на горивата кои важат од полноќ.

И овој пат „Макоил“ дополнително ги спушти цените за уште 3 денари по литар.

Согласно одлуката, цените на ЕУРОСУПЕР БС-95, се намалуваат за 0,5 денар/литар и ДОДАТНО за 3 денари на бензинските на „Макоил“ и сега литар чини 55 денари.

Малопродажните цени на ЕУРОДИЗЕЛ се исто така НАМАЛЕНИ од препорачаните и цената е 46,5 денари за литар само на бензинските на „Макоил“.

На бензинските на „Макоил“ плинот се продава по најповолна цена од 27 денари за литар.