ЛДП ќе ја напушти владата ако биде прифатен францускиот предлог

Прочитај за: < 1 минута

ЛДП ќе ја напушти владата ако биде прифатен предлогот на Макрон. Ова за Телма го изјави претседателот на ЛДП Горан Милевски.