Кралот Кирил испратен со круна на главата на кралска столица!

Прочитај за: < 1 минута

Францускиот клуб Нант на спектакуларен начин ги испрати во пензија нашиот најдобар ракометар на сите времиња Кире Лазаров и му се заблагодари за се што направи не само за клубот туку и за ракометот воопшто!

Погледнете го испраќањето на Кралот Кирил Лазаров кој со круна на главата и на кралски стол беше поздравен со стоечи овации од преполната сала.