Кога натпревар за опстанок во лига ќе се претвори во борба за гол живот

Прочитај за: < 1 минута

Натпреварот за опстанок во лигата меѓу Трешњевка и Младост Горни Живници во Тузлански кантон во Босна и Херцеговина во еден момент се претвори во борба за гол живот на судиската тројка.

Во моментот на инцидентот гостите воделе 0:2 па домаќините одлучиле да се истурат на судиите.

Од видеото може да се види дека меѓу очевидците на овие ужасни сцени се и неколку полицајци кои мртви ладни си набљудуваат од безбедна дистанца.