Ковачевски: Ако може во една Германија во зима да се облече џемпер по дома, може и во Македонија! Кажете им го тоа на роднините кога ќе одите на слава

Прочитај за: < 1 минута

Ако може во една Германија во зима да се облече џемпер, и тоа по дома, тогаш може и во Македонија, ќе порача на една од неговите трибини премиерот Димитар Ковачевски, додавајќи дека во овој периот на слави сите на пријателите и роднините треба да им го кажеме тоа.