Клиниката Жан Митрев останува со старата сопственичка структура, преговорите за стратешки партнер не завршија со договор 

Прочитај за: < 1 минута

Клиниката Жан Митрев останува со старата сопственичка структура, преговорите за стратешки партнер не завршија со договор 

Жан Митрев Клиника со соопштение:

Клиниката Жан Митрев останува со старата сопственичка структура. Завршните преговори за влегување на стратешкиот партнер Холандскиот фонд Balkan Alliance Healthcare не завршија со конечен договор. Остануваме посветени на нашата работа во Клиниката Жан Митрев и развивањето на стандардите во приватното здравството. Нашиот приоритет остануваат нашите пациенти и инвестициите во овој домен нема да се намалат. По 23 години успешно опстојување ја продолжуваме мисијата за воведување повисоки стандарди во здравствените услуги во земјава.

 И покрај потешкотиите што ги имаме поради блокираната сметка продолжуваме и понатаму да инвестираме и да се развиваме. Во моментов менаџментот на Клиниката не води преговори со други заинтересирани компании.

Check Also

Да не се чека и одложува, Клиника Жан Митрев со кампања за зголемување на свеста го одбележува месецот на женското здравје

Прочитај за: < 1 минута Клиника Жан Митрев по повод одбележување на месецот на женското здравје ги поттикнува жените да …