Илиевски: Има ли обвинувања за Левица дека извршиле предавство со прашањето за референдумот?

Прочитај за: < 1 минута

Богдан Илиевски Бетмен во ироничен коментар прашува дали има обвинувања за Левица заради референдумското прашање:

Како е ситуацијава, не пратам баш… има ли обвинувања за Левица дека извршиле предавство со прашањето за референдумот, дека се договорени со Талат, дека референдум не смее да има итн итн? Студио?, пишува Илиевски.