Иванов: Прашањето не е кој центар од Софија го форсира фашизмот во Македонија туку кој центар од Скопје уште го толерира тоа

Прочитај за: < 1 минута

Новинарот Зоран Иванов со прашање на кое не е тешко да се даде одговор, ако се знае кој раководи со институциите во државата:

„Прашањето не е кој центар од Софија го форсира фашизмот во Македонија туку кој центар од Скопје уште го толерира тоа“, прашува Иванов.