Иванов: Од фашизоидните ликови за именување на своите клубови на Бугарите од Македонија им остана уште Хитлеровиот

Прочитај за: < 1 минута

Од фашизоидните ликови за именување на своите клубови на Бугарите од Македонија им остана уште Хитлеровиот – очигледно адутот го чуваат за финале, коментира на фејсбук новинарот Зоран Иванов.