Златев им се потсмева на „ноќните стражари“: Кај нас дома на слава повеќе луѓе имаат доаѓано

Прочитај за: < 1 минута

Новинарот Љупчо Златев им се потсмева на учесниците во „ноќната стража“ во близина на гробот на Гоце Делчев затоа што биле „двајца без тројца“:

Спијачиве на гробот на Гоце организирани од Левица многу гласни беа на интернет, сега гледам на лајв стримовиве како двајца без тројца ми се. Плус еве не ги пуштиле. Ама некако многу малку ми се, кај нас дома на слава повеќе луѓе имаат доаѓано, коментира Златев.