Златев: Им падна во вода глупата демагогија дека сите што се против предлогот одработуваат за Путин.  Дали сега Таче одработи за Путин?

Прочитај за: < 1 минута

Браво народе. Обединети, леви и десни успеавме да ги разубедиме да потклекнат пред Бугарија!

Подготвени беа, нивните пропагандни пера со денови не подготвуваа дека францускиот предлог е најдоброто нешто што го имаме. Но, на крајот за да може да останат на власт и да крадат, решија да го одбијат. Инаку ќе им паднеше владата.

Сега нивните глупави демагогии како онаа дека сите кои се против предлогот одработуваат за Путин, паѓаат во вода. Дали сега Таче одработи за Путин?, напиша на фејсбук новинарот Љупчо Златев.

SHARE