Д-р Чадиковски: Во 24 часа ви се оперира 14 месечно дете од тешка срцева мана и да се породите истиот ден со друго здраво дете и се тоа да го издржите емотивно е посилно од сите природни закони

Прочитај за: < 1 минута

Специјалистот по детска хирургија и супспецијалист по детска кардиохирургија Владимир Чадиковски сподели на Твитер убава вест:

Во 24 часа ви се оперира 14 месечно дете од тешка срцева мана и да се породите истиот ден со друго здраво дете и се тоа да го издржите емотивно е посилно од сите природни закони. Слободанка е за мене личност на год.!Браво за цел тим!, напиша Чадиковски.