Димоски: Да бевме толкави поборници на писменоста како што се фалиме денес на ФБ, немаше да ги избираме најнеписмените меѓу нас за водачи

Прочитај за: < 1 минута

Да бевме толкави поборници на писменоста како што се фалиме денес на ФБ, немаше да ги избираме најнеписмените меѓу нас за водачи.

Честит празник!

(фејсбук статус на Војо Димоски)