Георгиевски: Сега дека Бугарин тепал Македонец да го повлечеме амбасадорот од Софија и да им стегнеме санкции?

Прочитај за: < 1 минута

Сега дека бугарин тепал Македонец ,да го повлечеме амбасадорот од Софија , и да им стегнеме санкции ,дека тепале неосвестен Македонец , кој после ќотекот станал бугарин!!!!????Или бугарин во најаваДругари ,мој , мој па преку твој!!!