Газафер: Убиства, киднапирања, бегства од затвори, обезглавени, оружени грабежи, лекарски грешки, криминал на сите страни… нема крај со нашава неспособна влада!

Прочитај за: < 1 минута

АПЕЛ

Споделето го постот да се обидеме сите заедно и да помогнеме на фамилијата Ајро со пронаоѓање на Аниса !!!

Ц ц ц ц … педофилите ги пиштија куќен притвор, и од ден за ден ни исчезнуваат деца и возрасни со нашава неспособна скапана влада !!!

Обиџуко се надевам дека што побргу ке клапнеш кчапчо еден …

– Убиства

– Киднапирања

– Оружани Грабежи

– Нарко Наставници

– Исчезнати лица

– Криминал на сите страни

– Монтирани дела

– Бегства од Затвори

– Корумпирано судство

– Обезглавени особи

– Силувања

– Фамилјарно Насилство

– Нарко Младина

– Лекарски пропусти

итд. нема крај !!!

И понатаму не уверуваат дека живееме во безбеден град

(фејсбук статус на Агрон Газафер)