ВИДЕО: Македонските навивачи го обоија Порто во црвено и жолто

Прочитај за: < 1 минута

Стотици македонски навивачи веќе со часови празнуваат низ Порто, во очекување на почетокот на натпреварот Македонија – Португалија.

Македонски песни и ора ечат низ португалскиот град, просто да се запраша човек кој е домашниот тим. Иако Португалија е фаворит на натпреварот, македонските навивачи потсетуваат дека така беше и со Италија, што секако ги тера домашните да се замислат.

 

SHARE