Вељановски: Членови н СДСМакедонија не го поддржувајте велепредавството, јасно и гласно кажете НЕ за бугаризација на Македонија

Прочитај за: < 1 минута

Има ли поголем повод за обединување на Македонците!

Членови на @SDSMakedonija, оградете се од погубните политики на вашата врхушка.

НЕ ГО ПОДДРЖУВАЈТЕ ВЕЛЕПРЕДАВСТВОТО!

Знам дека меѓу вас има и чесни луѓе, Македонци. Јасно и гласно кажете НЕ на бугаризацијата на Македонија. Одговорноста е и ваша, исто колку на оние кои ве водат!

SHARE