Ванковска ја подбра Колозова: да го брани ДУИ со евтини финти за албанофобија човек треба да е слеп, глуп или продаден!

Прочитај за: < 1 минута

Не знам што да кажам! Ја блокирав за да не ја гледам и читам ама се прославила…

 

Да го браниш ДУИ со евтини финти за албанофобија е недолично. На сета култура на неказнивост во државава, амнестија за злосторства против човечноста и корупција човек треба да е слеп, глуп или продаден.

Фејсбук статус на Билјана Ванковска