Божиновски до „крлежите што спиеја пред влада за функции“:Гоце и мртов вреди да се чува, вие го чувавте Заев

Прочитај за: < 1 минута

Оние крлежи шо спиеа пред влада за функции, хонорари и криминали нешто ги заебавале овие што го чуваат гробот на Гоце. Гоце и мртов вреди да се чува, вие го чувавте Заев…”

(фејсбук статус на Божидар Божиновски)