Бесплатни прегледи од Клиника Жан Митрев за новороденчињата од Општина Центар

Прочитај за: 2 минути

Клиника Жан Митрев додели ваучери за педијатриски прегледи за секое новороденче од Општина Центар. Како дел од меморандумот за соработка потпишан со Општина Центар ова е второ доделување ваучери за семејствата од оваа општина кои годинава добиле дете, откако во мај беа доделени 130 ваучери. Истото е продолжување на традиционалната активност со која што Клиника Жан Митрев придонесува за безгрижен и здрав развој на новороденчињата и ги советува родителите за понатамошниот правилен развој.

Секое новороденче ќе биде прегледано од педијатар специјалист и родителите ќе бидат советувани за понатамошна нега. Ваучерот може да се искористи во следните 3 месеци од доделувањето, потребно е само родителите да одберат термин кој најмногу им одговара и да закажат преглед за своето бебе. Бројот за закажување прегледи е 02/3091-484.


Check Also

Да не се чека и одложува, Клиника Жан Митрев со кампања за зголемување на свеста го одбележува месецот на женското здравје

Прочитај за: < 1 минута Клиника Жан Митрев по повод одбележување на месецот на женското здравје ги поттикнува жените да …