Арсовски со чудно ветување: Ќе го направам Вардар пловен, од Ѓорче до Лисиче со бродови

Прочитај за: < 1 минута

Кандидатот за градоначлник на Скопје од Комунистичката партија на Македонија – Титови сили, Горан Арсовски во вечерашната дебата на ТВ 24 рече дека доколку тој стане градоначалник на Скопје, ќе го направи Вардар пловен.

-Ќе го направиме Вардар пловен од Ѓорче Петров до Лисиче и на граѓаните ќе им понудиме бродски транспорт, рече Арсовски.