Апасиев: Бандите на ДУИ пукаа кон демонстрантите! Окупационата влада свесно ја води Македонија кон граѓанска војна!

Прочитај за: < 1 минута

Лидерот на Левица ја обвини ДУИ дека стои за нападот на демонстрантите при што беше употребено и огнено оружје. Апасиев вели дека окупационата влада свесно ја води Македонија кон граѓанска војна.

 

„БАНДИТЕ НА ДУИ ПУКАА КОН ДЕМОНСТРАНТИТЕ!!!

МВР ЦЕЛОСНО ПОТФРЛИ ПРИ ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО НА ПРОТЕСТОТ.

ОКУПАЦИОНАТА ВЛАДА СВЕСНО ЈА ВОДИ МАКЕДОНИЈА КОН ГРАЃАНСКА ВОЈНА!

#НеПаѓамеНаСценарија

#Оставка, напиша Апасиев на фејсбук.